Press "Enter" to skip to content

Hvordan male bilder selv


Anna nyter en hyggelig stund med akrylmaling og tomme lerreter.

Her hos Søstrene Grene ønsker vi å gi gode opplevelser. Derfor jobber vi for å forbedre opplevelsen for våre brukere når dere besøker oss på våre sosiale medier og på vårt nettsted. Til dette benytter vi Facebook Pixel, som gjør at vi kan gi relevant informasjon direkte til Facebook-brukerne via reklamer.

Relaterte varer

Selv begynte vi male karrieren via nettopp våre Mal etter nummer design, når alt var komplett følte vi at dette var enkelt. Vi begynte å leke med egne nye linjer, dette ble også bra. Vi begynte å mikse farger, dette ble jo også bra. Tilslutt ble vi såppas sikre på oss selv at vi startet å øve masse på blanke lerret og responsen på de maleriene som ble vist frem var over all forventing. Det har vært en helt fantastisk reise sålangt, fullt av mestringsfølese og en enorm læringskurve, denne reisen ønsker vi også at andre vil kunne oppleve.

Vi bryr oss om ditt personvern

– Jeg tror alle mennesker har et spesielt sted der de føler seg mest til pass, mest hjemme. For meg er det i skogen, i naturen generelt. Der føler jeg meg mest som meg selv. Et sted der jeg kan la masken falle, hvor jeg føler meg trygg. Og hvor jeg kjenner på en frihet som gir meg større tankerom.

Maling på lerret

Jeg var 8 år da jeg først stiftet bekjentskap med akvarell, og det ble raskt en av mine yndlingsdisipliner. Jeg er ikke ekspert i det, men jeg har alltid vært så fasinert av fargenes lek med vannet. Og det gode ved å male med akvarell er at man ikke behøver være superdyktig for å lage noe virkeligt flott. Kombinasjonen av flotte farger og vann skaper flotte og levende motiver, og det ser ofte mer komplisert ut, enn det egentlig er.

Recommended Posts

Er det noen kreative personer her som kan hjelpe meg..?? Jeg har lyst på et skikkelig stort bilde på stua og vet nøyaktig hvilke farger jeg ønsker. Men, å kjøpe et slikt bilde koster så fryktelig mye… Jeg ønsker derfor å lage et selv, hvis det er mulig. Men – hvordan? Hva skal jeg bruke for type materialer? Hvordan kan jeg male noe (type abstrakt) uten å være veldig kunstnerisk? Osv..

Håndmalte fotobakgrunner gir egen stemning i bildene

På innkjøpslisten min stod tykk lerretsbakgrunn av lin som selges på rull, akrylmaling, pensler og maleruller – og ikke minst trenger du god tid og plass til å male så store bakgrunner! Jeg malte mine i studio og dekket til hele gulvet, for det blir fort sølete. Jeg startet på et blank lerret bokstavelig talt. Min erfaring er at det er ganske krevende å male på så store flater, for du må hele tiden tenke helheten på hvordan bakgrunnen blir. Flere ganger fordypet jeg meg i et hjørne, for å deretter å konstatere at det ble malt på en annen måte enn resten av bakgrunnen…

Nære svari Wara-saken

Malefilt er overlegent når du skal dekke gulvet. Filtoversiden absorberer malingen. Baksiden er plastbelagt, slik at malingen ikke trekker igjennom. Samtidig gjør den at filten ligger stabilt mot underlaget. Filten flytter du med etter hvert som malearbeidene skrider frem. Den kan rulles sammen etter bruk og lagres til neste gang. Den finnes på ruller i 10 meters lengde.